Maratonok, versenyek, edzések, felkészülések á la amatőr

GabRunMarathon

GabRunMarathon

Futócucc teszt - Asics Phoenix 9

2018. november 29. - GabRunMarathon

2018.11.27.-én kezdtem el használni ezt a cipőt. Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a strapát! Ez a 6. Phoenix cipőm az Asics-től, nem vagyok valami kicsapongó típus cipők terén...

asicsphoenix.jpg

A Phoenix-eket edzésre használom, versenyeken GT1000-ekben futok (Asics naná). Eddig nagyon beválltak, nem véletlen maradok ezen a vonalon. Ami miatt ebben edzek, az a gél csillapítás, a belső támasz, kényelem és megfelelő méret (felpróbálás nélkül is tudom rendelni internetről) és - eddig legalább is - a strapabíróság.

Ám, ami ebben a 9-esben más, az a lábfej kialakítás. Nagyon kíváncsi vagyok, ez a gyöngyvászon borítás meddig fogja bírni a strapát a cipő oldalán és elején. Futópadon használom majd egyelőre kizárólag. Az eddigi Phoenix-ek is általában a gyöngyvászonnál kezdtek elfáradni, a nagylábujjamnál lévő lyukadásban formát öltve. De az eddigi modellek (a 9 előttiek) oldala nem teljesen gyöngyvászon volt.

asicsphoenix_6_9_1.jpg

 

Tesztelés tehát folyamatban. Kényelmesnek ez is kényelmes, a többiről később beszámolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://szaladgalok.blog.hu/api/trackback/id/tr2114404258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása